Jenna Coleman napušta Doctor Who

 

Posljednjih dana govorilo se o Jenninom napuštanju uloge Clare Oswald/Impossible Girl, a glasine koje su kružile danas su i službeno potvrđene.

 

Jenna je u prikazu Doctorovih pustolovina debitirala 2012. godine u epizodi zvanoj Asylum of the Daleks kao Oswin Oswald, a vratila se već 2013. godine kao Clara Oswald, i to u epizodi nazvanoj The Bells of Saint John.

 

Prijateljevala je s dvojicom Doctora, šašavim i nevjerojatnim Mattom Smithom koji je utjelovio 11. Doctora i namrgođenim, iskusnim Peterom Capaldijem koji je preuzeo ulogu 12. Doctora.

 

Iako još ništa nije potvrđeno o tome kad će Jenna uistinu napustiti ovu ikoničnu seriju, znamo da je nedavno rečeno da se River Song vraća u specijalnoj božićnoj epizodi, što bi nas moglo navesti na to da bi Jenni deveta sezona mogla biti i posljednja.

 

Izvršni producent Steven Moffat i trenutni Doctor Peter Capaldi izjavili su da je Jenna ‘nevjerojatna i da je zadovoljstvo raditi s njome’. Svojoj izjavi dodali su i da ‘neprestano radi na tome da poboljša Claru i prikaže je u pravom svijetlu’.

 

U ono što Doctora i Claru očekuje bit ćemo upućeni već od sutra, i to emitiranjem prve epizode devete sezone nazvane The Magician’s Apprentice!

 

 

 

Izvori: BBC

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .