Jeremy Irons i Brendan Gleeson dobili uloge u “Assassin’s Creed” filmu

Deadline izvještava kako su iskusni i hvaljeni glumci Jeremy Irons i Brendan Gleeson dobili uloge u nadolazećoj filmskoj verziji megapopularne video-igre Assassin’s Creed. Ako je to istina, dvojac će se pridružiti Michaelu Fassbenderu i Marion Cotillard u glavnim ulogama.

Irons i Gleeson bi trebali utjeloviti očeve glavnih likova – ovaj potonji će glumiti oca Calluma Lyncha (Fassbender), dok će legendarni Irons odraditi ulogu oca Cotillardinog lika.

Oba glumca su prisutna u Hollywoodu i izvan njega već desetljećima – Jeremyja Ironsa ćemo vidjeti u ulozi Alfreda u DC-jevu filmskom univerzumu, a Brendana Gleesona fanovi najbolje znaju iz Harry Potter franšize gdje je utjelovio Divljookog Moodyja, a pojavio se i u prošlogodišnjoj uspješnici Edge of Tomorrow, Bandama New Yorka, Hrabrom Srcu itd. Također, on je u stvarnom životu otac sve poznatijeg Domhnalla Gleesona kojega ćemo, između ostalog, gledati i u sedmom nastavku Zvjezdanih Ratova te sljedećem projektu Leonarda DiCapria, Innarituovom The Revenantu.

Assassin’s Creed u kina izlazi krajem 2016.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .