“Jessica Jones”: David Tennant se vraća u drugoj sezoni serije

Netflix

Izgleda da na prvi pogled očiti odlazak Davida Tennanta iz Jessice Jones na kraju prve sezone ipak nije puno značio. EW izvještava kako će se popularni britanski glumac vratiti u cipele malicioznog negativca Kilgravea i u drugoj sezoni Netflixove ekranizacije Marvelovog stripa.

Još trebamo vidjeti kako će se točno odigrati Kilgraveov povratak. Tko zna, možda se bude radilo samo o flashbackovima, a možda se Tennant vraća i u sadašnjosti.

Marvelova Jessica Jones bavi se životom njene naslovne junakinje, žene grube prošlosti koja drži istražiteljsku agenciju u Hell’s Kitchenu u New Yorku i dane provodi s bocom alkohola u rukama nakon kratke superherojske karijere. Jessicu tumači Krysten Ritter, a u prvoj su joj sezoni osim Tennanta pomagali i Mike Colter kao Luke Cage, Carrie-Anne Moss kao Jeri Hogarth, Rachael Taylor kao Trish Walker, Eka Darville kao Malcolm Ducasse i drugi.

Među pridošlicama u drugoj sezoni izdvaja se Janet McTeer, glumica jednom nominirana za nagradu Oscar, koja će “izuzetno utjecati na Jessicin život”. Osim nje, u seriju dolaze Leah Gibson kao Ingrid i J.R. Ramirez kao Oscar. Drugu sezonu Jessice Jones gledat ćemo 2018. na Netflixu.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.