Joe Manganiello je Deathstroke!

 

Piše: Prle

 

Naročito me oduševila vijest da će DCCU na velikim ekranima prikazati i jednog od ponajboljih ubojica i boraca svojeg stripovskog svijeta, a činjenica da je tu vijest prenio sam Batman sve je učinila još slađim.

Videozapis o kojemu je posljednjih dana brujio cijeli geekovski svijet pogledajte ovdje:

 

Kad kažem brujio, mislim, naravno, na mnoštvo fan artova i prijedloga koje su obožavatelji tako strastveno iznosili i u čiju su korist argumentirali.

U moru prijedloga našao se i bivši Spiderman alumni Joe Mangianello koji je sad već davne 2002. godine utjelovio Flasha Thompsona u prvijencu trilogije o Spidermanu u čijoj je redateljskoj stolici sjedio Sam Raimi.

Isti će u novoosnovanom DC-jevom filmskom univerzumu utjeloviti dugogodišnjeg miljenika obožavatelja, Sladea Wilsona. Kao što sam već rekao, Slade, alias Deathstroke, veoma je obožavan kao lik te se o njemu zaista zna mnogo.

Što će glumac koji se okušao u raznoraznim ulogama u svojoj karijeri donijeti pri ekranizaciji ove DC-jeve ikone tek nam preostaje vidjeti, a nestrpljivo iščekujemo nove vijesti.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , , .