Joe Manganiello više nije siguran hoće li se pojaviti u novom “Batmanu”

Screenrant

Puno se u zadnje vrijeme govori o novom samostalnom filmu o Batmanu kojega DC već duže vrijeme priprema. Prvo je Ben Affleck odustao od režije filma i prepustio redateljsku stolicu Mattu Reevesu, čovjeku iza novog nastavka Planeta majmuna, a u zadnjih nekoliko dana pojavile su se glasine kako će scenarij za cijeli film biti iznova napisan.

Uz to, nedavno smo saznali i kako Warner Bros. spremaju i film o Nightwingu, što je fanove nagnalo na razmišljanje o tome hoćemo li dobiti novu generaciju Batmana u kojoj će popularni Batfleck odstupiti od svoje uloge. No, što je s glavnim neprijateljem filma, Deathstrokeom?

Nedavno je njegov glumac Joe Manganiello prokomentirao stanje u kojemu se film nalazi, a nakon možebitnih revizija scenarija, postavlja se pitanje je li isti lik još uvijek u planu za The Batmana. Na pitanje hoće li Manganiello biti u filmu, glumac je Today Liveu odgovorio:

“Možda. Vidjet ćemo.”

Zvuči kao da su razne promjene u produkciji Batmana stavile Deathstrokeovo pojavljivanje pod upitnik. To ne mora značiti da nećemo gledati Joea Manganiella u filmu koji bi, navodno, trebao izaći 2019. godine, ali nam još više otkriva kako Warner Bros i DC trenutno imaju pune ruke posla oko novog filma o Vitezu tame.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .