“Gotham City Sirens”, film o Jokeru i Harley Quinn, dobio nove redatelje

Warner Bros

Prema izvještaju The Hollywood Reportera, film o Jokeru i Harley Quinn, kojega još nazivaju i Gotham City Sirens, navodno će preuzeti dvojac Glenn Ficarra i John Requa, najpoznatiji po romantičnoj komediji Crazy, Stupid Love i po NBC-evoj sapunici This Is Us. Ficarra i Requa bi trebali imati i redateljsku i producentsku ulogu u filmu u kojemu bi se, osim Jokera i Harley, trebao pojaviti sam niz ženskih likova iz DC-a.

Jared Leto i Margot Robbie, koje smo u ulogama Jokera i Harley vidjeli u prošlogodišnjem Suicide Squadu, trebali bi reprizirati svoje uloge, a film će se snimati nakon nastavka već spomenutog Odreda otpisanih. Opisan je kao “ljubavna priča kriminalaca”, a David Ayer, koji je prvotno trebao poslužiti kao redatelj, neće imati nikakve veze s filmom.

POVEZANO: Martin Scorsese i Todd Phillips pripremaju film o Jokeru

Inače, jučer je objavljeno kako ćemo dobiti film o Jokerovom podrijetlu u kojemu Leto ne bi ponovio ulogu. Todd Phillips (War Dogs) će ga režirati po scenariju Scotta Silvera (8 Mile), a producent filma bit će legendarni Martin Scorsese.

Jokera je prvotno glumio Jack Nicholson u Batmanu iz 1989., zatim pokojni Heath Ledger u Vitezu tame iz 2008. za kojega je posthumno osvojio Oscara i naposljetku Jared Leto u prošlogodišnjem Suicide Squadu za što je bio nominiran za Zlatnu malinu. Oskarovac Leto će reprizirati ulogu i u nastavku Suicide Squada.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , , .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.