Još jedan član Lige pravednika postaje dijelom serije “The Flash”

(c) CosmicBookNews

(c) CosmicBookNews

Još jedan član, odnosno članica popularne Lige pravednika tj. Justice League, najpoznatijeg DC-jevog tima superjunaka, dolazi na male ekrane u sklopu CW-jeve tv-serije The Flash, ali vjerojatno se ne radi o nekome koga su fanovi očekivali.

Tijekom Q&A-a koji se odvio prilikom prikazivanja polusezonskog finala serije, glumac Carlos Valdes, svima dragi Cisco, otkrio je kako će njegov lik postati vještiji sa svojim moćima, a da će mu u tome netko i pomoći: “Dio našeg svijeta postat će junakinja imena Gypsy. Fanovi stripa znat će o kome se radi. Vibe će svakako naučiti mnogo toga pored nje.”

Gypsy, pravim imenom Cindy Reynolds su, inače, kreirali Gerry Conway i Chuck Patton davne 1984., a debitirala je u istome broju gdje i Vibe. Gypsy ima mogućnost kreiranja iluzija pomoću kojih se može uklopiti u krajolik i postati nevidljiva. U The New 52 liniji predstavljena je kao izbjeglica iz druge dimenzije. Kojim će putem krenuti autori serije to još treba vidjeti, no Flash ne prestaje oduševljavati gledatelje i u trećoj sezoni serije, koja je, kako smo već spomenuli, premašila svoju polovicu i to na vrlo uspješan način.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .