Josh Trank: Prije godinu dana imao sam odličnu verziju “Fantastične Četvorke”

Josh Trank

Još jučer smo pisali o tome kako reboot Fantastične četvorke dobiva grozne ocjene kod kritičara, ali i gledatelja koji su već pogledali film, a danas se redatelj filma Josh Trank nadovezao na cijelu negativu koja prati film. Sudeći po svemu, ni on nije zadovoljan snimljenim ili, kako se čini, prikazanim.

Trank je na svom Twitteru napisao objavu u kojoj piše kako je “prije godinu dana imao fantastičnu verziju filma koja bi dobila odlične recenzije” i da ju vjerojatno nikada nećemo vidjeti. Tweet nam otkriva kako i sam redatelj očito nije nimalo zadovoljan promjenama koje su učinjene filmu, vrlo vjerojatno pod naredbom ljudi iz Foxa.

Također, zanimljivo je prisjetiti se svih kontroverzi koje su bile spominjane oko samoga Tranka. Neki izvori su išli tako daleko da su čak pisali o tome kako je redatelj filma na setu cijelo vrijeme bio pod utjecajem raznih supstanci te da je gotovo rasplakao Kate Maru (Susan Storm u filmu). Je li to puko fanovsko trollanje ili novinarsko žutilo teško da ćemo saznati.

Zanimljivo je to da je nekoliko minuta nakon postavljanja objave Trank istu i obrisao. Hoće li Fantastična četvorka i doslovno postati Fantastična katastrofa vidjet ćemo nakon prvih rezultata s box officea.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .