Joss Whedon režirat će film o Batgirl!

DC Comics

Variety prenosi bombastičnu vijest – snimat će se film o Batgirl, a njegov će redatelj biti nitko drugi no bog geekova, Joss Whedon, koji je između ostaloga režirao prva dva nastavka Avengersa, kao što je i razvio serije Buffy The Vampire Slayer Firefly.

Redatelj je zadnjih godina bio usko vezan uz Marvelov filmski svemir, povlačeći njegove konce, a sada prelazi u drugu momčad, jer je potvrđeno kako će Batgirl biti dio DC-evog proširenog svemira. Još se ne zna tko će utjeloviti glavnu junakinju, kao ni kada će film izaći, ali vjerujemo kako ćemo to saznati u idućih nekoliko tjedana.

Batgirl se prvi puta pojavila u stripovima 1967. godine kao Barbara Gordon, kći detektiva Jamesa Gordona, a kasnije je postala saveznik Batmana i Robina u Gotham Cityju. Na filmu i televiziji dosad su ju oživjele Yvonne Craig u TV seriji iz šezdesetih, te Alicia Silverstone u jednako šarenom i neozbiljnom Batmanu i Robinu iz 1997.

Entertainment Weekly, još jedan eminentni američki magazin posvećen zabavi, otkrio je kako će Whedonova Batgirl biti bliža The New 52 inkarnaciji kultnog lika, a za nove vijesti pratite naš portal i Facebook stranicu.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , .