“Justice League”: Ciaran Hinds je Steppenwolf

(c) SuperHeroHype

(c) SuperHeroHype

Velike vijesti donosi The Wrap – Justice League iliti Liga pravednika našla je svog Steppenwolfa i to, kako njihovi izvori tvrde, ranije nego što tu vijest doznajemo. Glavnog negativca nadolazećeg spektakla utjelovit će irski glumac Ciaran Hinds, zadnjih godina najpoznatiji po radu na Igri prijestolja.

Iskusni glumački as navodno je već snimio svoje scene za film, a studio će Steppenwolfa oživjeti kao što je to Marvel učinio s Thanosom – pomoću motion capture tehnologije. Portal nadalje piše o tome kako će lik značajno promijeniti izgled u odnosu na kratku (izbrisanu) scenu u kojoj se pojavio tijekom filma Batman v Superman.

U slučaju da ne znate tko je Steppenwolf, radi se o negativcu koji je jedan od najvećih prijetnji u svemiru DC-ja. Stvorio ga je legendarni Jack Kirby 1972. godine, a spomenuti lik ujak je još poznatijeg Darkseida. Kada je DC 2011. doživio reboot u obliku The New 52 linije stripova, Steppenwolf je postao mnogo popularniji, a i opasniji nego što je bio prije. Uzimajući njegovu moć u obzir, ljubitelji akcije ne bi trebali očajavati.

Inače, Justice League, kojega ćemo u kinima gledati iduće godine, bavi se Batmanovom misijom okupljanja najjačih superjunaka na svijetu kako bi obranio Zemlju od velike nesreće koja joj prijeti. Redatelj je još jednom Zack Snyder, scenarij piše Chris Terrio, a osim Hindsa, u filmu će se pojaviti izuzetna glumačka postava koju čine Ben Affleck, Henry Cavill, Jason Momoa, Ray Fisher, Gal Gadot, Ezra Miller, Willem Dafoe, J.K. Simmons, Amber Heard, Amy Adams, Jeremy Irons i drugi.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .