Karen Page i Misty Knight također postaju dio Netflixovih “Defendersa”

(c) SuperHeroHype

Uspjeh Netflixovih serija danas nije nova stvar, pa su tako i njihove serije o Marvelovim junacima izuzetno dobro prihvaćene. Publici, a i kritičarima svidio se zreliji i mračniji pristup kojega su prikazali Daredevil, Jessica Jones Luke Cage, a vjerojatno će takav ton imati i nadolazeći Iron Fist, nakon kojega će se ta četiri heroja ujediniti u seriji The Defenders gdje će se boriti protiv ogromne prijetnje koja se nadvila na New York.

No, osim glavnih likova, udružit će se i oni sporedni. Nakon vijesti da će Sigourney Weaver postati glavni negativac te mini-serije od osam epizoda, Netflix je službeno objavio kako se Defendersima pridružuju i Deborah Ann Woll te Simone Missick u ulogama Karen Page i Misty Knight. Obje smo glumice već imali prilike gledati u Marvelovom svijetu – jednu u sklopu Daredevila, drugu u Lukeu Cageu. Također, Woll bi se trebala pojaviti u seriji o Punisheru koja se upravo snima, a postoje glasine kako ćemo Missick vidjeti i u Iron Fistu.

The Defenders nam dolaze u drugom dijelu 2017. godine, a prije toga ćemo imati prilike pogledati prvu sezonu Iron Fista.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .