Laurence Fishburne: “Marvelovi filmovi brišu pod s DC-em”

WB

WB

Laurence Fishburne, DC-ev Perry White u filmovima Man of Steel Batman v Superman: Dawn of Justice, misli da je Marvel trenutno nekoliko koraka ispred DC-a što se njihovih filmskih svemira tiče.

U razgovoru za Los Angeles Times iskusni je glumac otkrio kako se neće pojaviti u Justice League iliti Ligi pravednika koja izlazi ove godine, iako su mu autori filma ponudili epizodnu ulogu. “Što će vam urednik novinskog lista u filmu o Ligi pravednika? Ljudi žele Flasha, žele Aquamana, hoće vidjeti Wonder Woman ili Green Lanterna.” podijelio je svoje stavove Fishburne. No, tu nije stao.

“Čekali smo trideset i pet godina na ekranizaciju ovih likova.” dodao je. “I pitam se što se događa? Marvel im praši guzicu. Ovo govorim kao fan stripova, kao netko tko ih desetljećima skuplja. Oduvijek sam čekao da vidim te likove na filmskom platnu.”

Nakon toga, glumac je otkrio kako je bio iznenađen s negativnim reakcijama na Zacka Snydera i njegov Batman v Superman film. “Gledajte, obožavam to što Zack Snyder radi. Jesse Eisenberg, mali, nervozni tip, kao Lex Luthor? To je briljantna ideja. I cijela stvar s Marthom Kent i Marthom Wayne? Ne znam, možda sam sentimentalan, ali takve stvari su mi srcedrapajuće. Tako da, ne kužim čemu loše kritike.”

Justice League, kojega ćemo u kinima gledati u studenom, bavi se Batmanovom misijom okupljanja najjačih superjunaka na svijetu kako bi obranio Zemlju od velike nesreće koja joj prijeti. Redatelj je još jednom Zack Snyder, scenarij piše Chris Terrio, a u filmu će se pojaviti izuzetna glumačka postava koju čine Ben Affleck, Henry Cavill, Jason Momoa, Ray Fisher, Gal Gadot, Ezra Miller, Ciaran Hinds, Willem Dafoe, J.K. Simmons, Amber Heard, Amy Adams, Jeremy Irons i drugi.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , , , , .