Leonardo DiCaprio kao Joker u filmu Todda Phillipsa?

Comingsoon.net

Warner Bros i DC Entertainment u ranoj su fazi razvitka filma o Jokerovom podrijetlu kojega će režirati Todd Phillips, a kao producent bi mogao poslužiti legendarni Martin Scorsese. Navodno je da studio ne želi Jareda Leta već drugog, po mogućnosti nešto mlađeg glumca za ulogu u navedenom filmu, a Heat Vision prenosi vijest kako je njihov prvi favorit nitko drugi no oskarovac Leonardo DiCaprio. Bez obzira na to što se njegovo ime čini kao vrlo teška mogućnost, studio se nada da će njegov redoviti suradnik Scorsese uspjeti nagovoriti glumca na ulogu.

Izvori Heat Visiona navode kako DiCapriju još ništa nije ponuđeno, niti je Scorsese još potvrdio svoju uključenost u produkciju filma. Sve što dobivamo iz ovih glasina je predodžba kakav kalibar Warner Bros želi pridobiti za film o Jokeru. Također je rečeno kako Jaredu Letu nije nimalo drago što za navedeni film studio traži drugog glumca.

Podsjećamo, Scorseseov i Phillipsov navodni cilj jest snimiti mračan, prizemljen i tvrdokuhan krimi-film smješten u Gotham City osamdesetih godina prošlog stoljeća i da ne bi trebao ostavljati dojam DC-evog filma, nego jednog od Scorseseovih filmova iz tog doba, poput Taksista ili Pobješnjelog bika. Scenarij za Jokera piše Scott Silver (8 Mile).

Jokera je prvotno glumio Jack Nicholson u Batmanu iz 1989., zatim pokojni Heath Ledger u Vitezu tame iz 2008. za kojega je posthumno osvojio Oscara i naposljetku Jared Leto u prošlogodišnjem Suicide Squadu za što je bio nominiran za Zlatnu malinu. U Phillipsovom filmu trebao bi ga utjeloviti netko drugi i, vrlo vjerojatno, nešto mlađi.

 

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.