“Liga pravednika 2” se otkazuje, a evo i zašto

(c) WB/DC

(c) WB/DC

DC-jev filmski svemir raste iz mjeseca u mjesec, pa tako nije ni čudo što se planovi za produkciju pojedinih filmova konstantno mijenjaju. Čak i ako pojedini film izađe, reakcije publike itekako mogu utjecati na budućnost projekata.

Batman Bena Afflecka bio je, na kraju, izvrsno prihvaćen i mnogi ga ističu kao jednog od svijetlih točaka Zore pravednika oko kojega se još uvijek lome koplja. Još će veću ulogu popularni Batfleck dobiti u Ligi pravednika tj. Justice League koja nam dolazi 2017., a na drugi dio tog filma još ćemo, izgleda, malo pričekati. Naime, čim su procurile vijesti kako će Affleck režirati, napisati i glumiti glavnu ulogu u novom samostalnom filmu o Vitezu tame, fanovi su jedva čekali detaljnije vijesti o projektu, a The Hollywood Reporter sada prenosi kako bismo film trebali vidjeti prije nastavka Lige pravednika. Podsjećamo, službeni napisi Warner Brothersa otkrili su kako smo isprva Ligu pravednika 2 trebali dobiti 2019., ali sada će vjerojatno Batman preuzeti taj datum.

Kako bilo, do tog trenutka postoji još nekoliko filmova iz galerija DC-jevih superheroja koji trebaju izaći, a to su redom Wonder Woman i Justice League (2017), The Flash i Aquaman (2018) te Shazam (2019).

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , .