“Logan”: Pogledajte novu, tmurnu scenu iz filma

20th Century Fox objavio je novi video-klip iz njihovog nadolazećeg filma o Wolverineu, naslovljenog Logan. U depresivnoj, crno-bijeloj sceni možemo vidjeti kako se Logan snalazi na poslu kao šofer, dok nam voice-over prenosi njegovu glasovnu poruku o kupnji čamca kojega želi nabaviti “svome ocu za rođendan”. Također, zanimljivo je što se u videu predstavlja svojim pravim imenom – James Howlett. Iako nije potpuno jasno zašto se redatelj James Mangold odlučio na upotrebu crno-bijelog efekta u ovoj sceni, postigao je upečatljiv utisak i predstavlja nam mogući ton kojega će film poprimiti.

Logan se odvija u bliskoj budućnosti (točnije 2024.) gdje Wolverineove mutantske sposobnosti više nisu što su nekad bile, a mutanti diljem svijeta općenito izumiru. On, zajedno s Calibanom, brine o ostarjelom Charlesu Xavieru dok korporacija zvana Transigen pretvara mutantsku djecu u strojeve za ubijanje. Wolverine upozna jedno od takve djece koja također ima kandže koje rastu iz njenih ruku i uvuče se u niz događaja koji ga potaknu da još jednom učini ispravnu stvar. U kina nam dolazi sljedeći mjesec!

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , .