“Luke Cage”: U drugoj sezoni gledat ćemo dva nova lica

CBR

Marvel je službeno objavio vijest kako će glumci Mustafa Shakir (The Night Of) i Gabrielle Dennis (Rosewood) postati dio glumačke postave serije Luke Cage u njenoj drugoj sezoni koja nam na male ekrane dolazi 2018. godine..

Shakir će tako postati John McIver, poznatiji pod imenom Bushmaster. On je, prema Marvelu, “rođeni vođa koji zrači karizmom, usredotočen na Harlem i osvetu”. Lik mafijaškog bossa Bushmastera prvi se put u stripovima pojavio u Iron Fistu 1977. godine, a kreirali su ga legendarni Chris Claremont i John Byrne. Dennis će zaigrati Tildu Johnson, bolje poznatiju kao Nighthawk. Ova inkarnacija lika opisana je kao “briljantna doktorica s kompliciranom prošlošću u Harlemu gdje ju nevolje stalno pronalaze, bez obzira na to koliko želi pobjeći od njih”.

“Mustafina nevjerojatna pojava i snaga uvjerile su nas odmah na prvom sastanku kako je on pravi čovjek za ulogu, dok Gabriella daje šarm i pamet vrlo kompliciranoj ulozi. Oboje će biti prekrasne prinove u našoj seriji.” izjavio je Jeph Loeb, šef Marvel televizije.

Ovaj par se tako pridružuje glavnom glumcu Mikeu Colteru koji utjelovljuje Lukea Cagea, Simone Missick koja je Misty Knight, Rosario Dawson koja glumi Claire Temple, Alfre Woodard odnosno Mariah Dillard i Theu Rossiju kao Shadesu. Našu recenziju prve sezone serije možete pročitati ovdje.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.