Mahershala Ali i Brian Tyree Henry pridružili se animiranom “Spider-Manu”

Comingsoon.net

The Tracking Board prenosi zanimljive vijesti o tome kako su se produkciji Sonyjevog animiranog Spider-Man filma u kojemu će glavni lik biti Miles Morales, a ne Peter Parker, pridružili dobitnik Oscara Mahershala Ali (fanovima Marvelovih stripova dobro poznat po ulozi Cottonmoutha u Lukeu Cageu), kao i Brian Tyree Henry, Paper Boi iz Atlante Donalda Glovera.

Henry će posuditi glas Jeffersona Davisa, oca glavnog junaka, a Mahershala Ali bit će njegov brat i Milesov stric, Aaron Davis, poznatiji kao zlikovac The Prowler. Spomenuti se glumci tako pridružuju Shameiku Mooreu (Dope, The Get Down) koji će postati novi Spider-Man, kao i Lievu Schreiberu u još uvijek nepoznatoj ulozi negativca.

Miles Morales prvi se put na stranicama stripa pojavio 2011. godine kao proizvod uma Briana Michaela Bendisa i olovke talijanske crtačice Sare Pichelli. Naišao je na jako dobar prijem i u međuvremenu je postao Spider-Man uz bok Peteru Parkeru.

Sonyjev animirani Spider-Man film izlazi za Božić iduće godine, a režiraju ga Bob Persichetti i Peter Ramsey.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .