Marvel nas priprema za drugu sezonu “Daredevila”

Marvel je danas objavio promotivni video za dugoočekivanu drugu sezonu Daredevila koja nam dolazi ranije nego što se mislilo – 18.3. – i tako postaje svojevrsna konkurencija Batmanu protiv Supermana. U zanimljivoj montaži Marvel nas malo-pomalo priprema za nove avanture Matta Murdocka.

Izašao je i novi službeni sinopsis koji nam govori malo detaljnije o cijeloj sezoni:

Baš kada Matt pomisli kako vraća red natrag u grad, nove snage se uspinju u Hell’s Kitchenu. Čovjek bez straha sada se mora suočiti s novim protivnikom, Frankom Castleom i sukobiti se sa starim poznanicima poput Elektre Natchios.

Veći problemi nastaju kada se Frank Castle, tražeći osvetu, preporodi kao Punisher, čovjek koji uzima pravdu u svoje ruke u Mattovom susjedstvu. U međuvremenu, Matt mora balansirati svoj život Vraga Hell’s Kitchena i posla odvjetnika, suočavajući se sa izborom koji mu može promijeniti život i koji ga prisiljava na to da zapravo shvati što to znači biti junak.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .