Marvel i Netflix potvrdili: “Luke Cage” dobiva drugu sezonu

(c) Marvel/Netflix

Marvel i Netflix preko Twittera službeno su objavili fanovima njihove ovogodišnje uspješnice naslova Luke Cage novost da će serija dobiti i drugu sezonu. Da su Marvel i Netflix ponovno uspjeli dokazuje i činjenica kako je ovo treća serija koja je kao produkt njihove suradnje doživjela drugu sezonu, a dosad su ih, pogađate, izdali upravo tri. Tako će se Luke Cage pridružiti Daredevilu čija je druga sezona izašla ove godine, i Jessici Jones, čiji nastavak tek treba ugledati svjetlo dana.

No, još se ne zna kada ćemo točno imati prilike gledati nove avanture popularnog Power Mana, no za pretpostaviti je kako bi druga sezona mogla uslijediti nakon nadolazećeg Iron Fista i velikog eventa naslovljenog The Defenders, gdje će se glavni junaci Netflixovih superherojskih serija udružiti. Mike Colter, koji glumi naslovnog junaka, već je otkrio kako bi se u budućnosti Luke Cage mogao udružiti s Iron Fistom, tj. Dannyjem Random, kojega će utjeloviti Finn Jones iz Igre prijestolja.

Prva sezona Lukea Cagea izašla je krajem rujna ove godine i naišla je na vrlo dobre kritike. Kritičari i publika posebno su isticali glazbu, atmosferu i životnost kao njene najjače karakteristike, a osim Coltera, u njoj ste mogli gledati Mahershalu Alija, Simone Missick, Alfre Woodard, Thea Rossija, Rosario Dawson i druge.

Osim druge sezone Cagea, prve sezone Iron FistaDefendersa koje ćemo gledati u 2017., Netflix i Marvel pripremaju nam treću sezonu hvaljenog Daredevila, drugu sezonu Jessice Jones i prvu sezonu Punishera s Jonom Bernthalom u glavnoj ulozi, tako da se Marvelovci zaista imaju čemu veseliti.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .