Marvel vraća Civil War!

Lude vijesti za Marvelove fanove – nakon što je najpoznatija strip kompanija na svijetu objavila da se vraća priči Secret Wars, sada saznajemo da će se isto dogoditi i sa Civil Warom, kojega je 2006. realizirao Mark Millar.

Civil War je bio sedmodijelni crossover event koji se bavio sukobom između Kapetana Amerike i Iron Mana. Charles Soule će se posvetiti novom pričom ususret trećem filmskom izdanju Kapetana Amerike.

“Ako pogledate ideje koje je imala priča, Iron Man je mislio da bi superheroji trebali biti registrirani u vladi i postati nešto poput policije”, Soule je izjavio za CNN. “Kapetan Amerika je smatrao da to krši osnovna prava o slobodi zemlje. To je bio sukob pravde i slobode. Sada ćemo uzeti tu ideju i raširiti je izvan tih granica. Radi se o ogromnoj priči i velikoj zabavi.”

Fanovi Millarovog Civil Wara neće ostati zakinuti pošto Soule obećava da će uključiti neke elemente originalne priče u cijelu stvar.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Stripovi and tagged , , .