Matt Reeves smirio glasine: “Naravno da je “The Batman” dio DCEU-a”

Warner Bros

Portali i fanovi su eksplodirali kada je prekjučer objavljena izjava Matta Reevesa, redatelja nadolazećeg filma o Batmanu, kako The Batman neće biti dio DC-evog produženog svemira, već će pratiti svoj samostalni kanon. Riječi su shvaćene toliko doslovno da se Reeves morao oglasiti na društvenim mrežama, pa je sinoć na svom Twitter profilu objavio sljedeće:

“Samo da razjasnimo nešto: naravno da je “The Batman” dio DC-evog svemira. Batman će biti Batman… U mojim prijašnjim komentarima nisam rekao da film neće biti dio DCEU-a, već da neće ovisiti o drugim superherojima, a priča će biti isključivo o Batmanu. To jest, neće obilovati epizodnim pojavljivanjima drugih DC-evih likova i postavljati nevezane priče.”

POVEZANO: Film o Jokeru i Harley Quinn dobio svoje redatelje

Iako se mislilo da će snimanje The Batmana početi krajem godine, izgleda da se film ipak neće početi snimati prije 2018. Vjeruje se da Reeves piše scenarij za film gotovo od početka i da će verzija filma kakvu je imao Ben Affleck vjerojatno ostati nesnimljena. Affleckov angažman na filmu trenutno stoji, ali hoće li Joe Manganiello utjeloviti Deathstrokea i hoće li se taj negativac uopće pojaviti u novom Batmanu, valja vidjeti.

Prije no što Vitez tame dobije psvoj prvi samostalni film nakon 2012. godine i zaključne postaje trilogije Christophera Nolana, Brucea Waynea ćemo gledati u Ligi pravde koja u kina stiže već u studenom.

Justice League se bavi Batmanovom misijom okupljanja najjačih superjunaka na svijetu kako bi obranio Zemlju od velike nesreće koja joj prijeti. Redatelji su Zack Snyder i Joss Whedon, scenarij piše Chris Terrio, a u filmu će se pojaviti izuzetna glumačka postava koju čine Ben Affleck kao Batman, Henry Cavill kao Superman, Jason Momoa kao Aquaman, Ray Fisher kao Cyborg, Gal Gadot kao Wonder Woman, Ezra Miller kao Flash, Ciaran Hinds kao glavni negativac Steppenwolf, Willem Dafoe kao Nuidis Vulko, J.K. Simmons kao James Gordon, Amber Heard kao Mera, Amy Adams kao Lois Lane, Jeremy Irons kao Alfred Pennyworth i mnogi drugi.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.