Mel Gibson je u pregovorima oko režiranja “Suicide Squada 2”

Comicbook.com

Comicbook.com

U ožujku prošle godine, nekoliko mjeseci prije no što je Suicide Squad iliti Odred otpisanih izašao u kina, već se počelo šuškati kako Warner Brothersi namjeravaju snimiti i nastavak. Kasnije, kada je spomenuti film već prošao kroz sito i rešeto kritika na svoj račun, te su se špekulacije pokazale točnima. Bez obzira na loš prijem filma, nekima se svidio – čak ga je i sama Akademija prepoznala i nominirala za Oscara u kategoriji najbolje šminke.

Ne znamo je li se svidio Melu Gibsonu, kontroverznom, ali izuzetno hvaljenom redatelju koji se također trenutno natječe za Oscara i to u kategoriji za najbolju režiju sa svojim filmom Hacksaw Ridge (o kojemu smo pričali na našemu YouTube kanalu), ali ono što je i on sam potvrdio je to da je trenutno u pregovorima za režiju nastavka Odreda otpisanih. Vijest je jučer prenio The Hollywood Reporter, a u kasnijem intervjuu s publikom tijekom projekcije njegovog Grebena spašenih slavni je glumac i potvrdio ta nagađanja.

Na pitanje moderatora je li sporazum blizu sklapanja ili se radi o “prvom spoju”, Gibson je odgovorio: “Da, nešto je slično kao prvi spoj.” 

Redatelj je time otkrio i kako su pregovori u ranoj fazi, a hoće li imati ploda saznat ćemo u budućnosti. Kako bilo, ovo su vrlo ohrabrujuće, ali prije svega iznenađujuće vijesti za fanove DC-evih filmova, a o razvoju događaja pisat ćemo na našemu portalu.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .