Nema stanke: Četvrti “Osvetnici” krenuli sa snimanjem!

Marvel

Na San Diego Comic Conu održanom prošloga mjeseca, redatelji nadolazećeg trećeg nastavka Osvetnika koji nosi podnaslov Infinity War, braća Joe i Anthony Russo, svijetu su otkrili kako je završeno snimanje filma, a sada, mjesec dana kasnije, na Facebooku objavljuju kako je odmah počelo snimanje četvrtog dijela o kojemu se ne zna mnogo.

Beginning the end.

Posted by The Russo Brothers on Donnerstag, 10. August 2017

Još neimenovani četvrti nastavak doći će u kina godinu dana nakon Infinity Wara i zaključit će treću fazu Marvelovog filmskog svemira. Zasad je potvrđeno kako će se u trećemu filmu iz franšize Osvetnika pojaviti dosad neviđen ansambl sastavljen od imena kao što su Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Anthony Mackie, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Chadwick Boseman, Sebastian Stan, Don Cheadle, Chris Pratt, Dave Bautista, Zoe Saldana, Pom Klementieff, Benedict Cumberbatch, Benedict Wong, Sean Gunn, Tom Holland, Josh Brolin i Paul Rudd.

Infinity Waru Osvetnici će se udružiti s Čuvarima galaksije kako bi pobijedili zlog Thanosa (Josh Brolin) i njegov Crni Odred (eng. Black Order). Film režiraju Anthony i Joe Russo (Captain America: The Winter Soldier, Civil War), a u kina izlazi početkom svibnja 2018. Četvrti nastavak izlazi u svibnju 2019. godine.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .

2 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.