Netflixov “Punisher” pronašao je svoje negativce, a dolazi nam i jedno poznato lice

Zbog uspjeha njegovog lika u seriji Daredevil, Frank Castle/Punisher, nemilosrdni Marvelov osvetnik, dobit će samostalnu seriju na Netflixu, koja se nedavno počela snimati u New Yorku. Glavna zvijezda Jon Bernthal već mjesecima radi na ulozi, a sada je dobio i kolege.

Ben Barnes utjelovit će Billyja Russoa, Castleovog velikog prijatelja iz vojničkih dana, a danas uspješnog poduzetnika. Još je nepoznato hoće li se ovaj lik pretvoriti u negativca Jigsawa, kakav je slučaj u stripovima gdje je lik njegovog imena vrlo utjecajni kriminalac.

Ebon Moss-Bachrach igrat će Micro, Punisherovu glavnu dobavljačicu oružja, a Amber Rose Revah stat će u cipele  Dinah Madani, tajne agentice koja je na tragu popularnog antiheroja.

No, to nije sve. Iz nedavnih fotografija sa seta serije, postalo je poznato kako će se i Deborah Ann Woll, svima dobro znana Daredevilova Karen Page, barem nakratko pojaviti u seriji.

Kada će The Punisher osvanuti na Netflixu još nije poznato, ali mogli bismo ga očekivati u ljeto 2017., uzimajući u obzir da se serija sada snima.

Izvor: Marvel, Twitter

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .