“”New Mutantsi” bit će horor film u “X-Men” svijetu”, kaže redatelj

Movieweb

Snimanje Foxovih Novih mutanata (eng. The New Mutants) trebalo bi početi vrlo brzo – u srpnju, a redatelj Josh Boone (The Fault In Our Stars) porazgovarao je s magazinom Entertainment Weekly o filmu te otkrio nekoliko novih detalja vezanih uz projekt kojega razvija.

“Snimit ćemo punokrvni horor film smješten u svijet mutanata. Nema ovdje kostima, a ni super-zlikovaca. Pokušavamo napraviti nešto jako drukčije.” izjavio je redatelj.

Tajni izvor blizak produkciji filma opisao je radnju na sličan način kao i Boone, ističući kako je namjera prikazati mutante tijekom njihovih tinejdžerskih godina gdje su većinom opasnost za sebe i okolinu pošto ne znaju kontrolirati svoje novostečene moći.

Kratki opis filma glasi: “Zatočeni u tajnom postrojenju protiv njihove moći, petero novih mutanta trebat će se boriti protiv opasnosti koje prouzroče njihove moći, kao i protiv grijeha njihovih prošlosti. Oni ne žele spasiti svijet, već same sebe.”

Ako je za vjerovati napisanome i rečenome, film će nastaviti trend kojega je pokrenuo Deadpool, a nastavio Logan i opet nam prezentirati priču s mnogo osobnijim karakterom nego što smo to navikli gledati u tipičnim superjunačkim blockbusterima. Također, zanimljivo je čuti kako Fox ponovno pokušava napraviti nešto jedinstveno, na što se osvrnuo i Boone, rekavši kako “studio želi učiniti spin-offove što drukčijima”.

Trenutno poznate uloge u filmu su sljedeće: Anya Taylor-Joy (Split) utjelovit će Magik, a Maisie Williams (Game of Thrones) bit će Wolfsbane. Posljednjih se dana naveliko piše o tome kako će Henry Zaga (13 Reasons Why) postati Sunspot, a spominje se i Rosario Dawson, koju svi znamo iz Marvelovih serija na Netflixu. Valja spomenuti i kako se pričalo da će Nat Wolff zaigrati mutanta Cannonballa što se pokazalo netočnim, kao i to da će James McAvoy biti dio filma u ulozi, naravno, profesora Xaviera.

The New Mutants, koje opisuju kao “spoj Stephena Kinga i Johna Hughesa” izlaze u travnju 2018., a mi vam savjetujemo da idućih tjedana pratite naš portal jer ćemo sasvim sigurno dobiti mnogo informacija o castingu pošto je početak snimanja iza ugla. 

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , .