I Nicole Kidman će biti dio “Aquamana”?

Comingsoon

Comingsoon

The Hollywood Reporter otkrio je javnosti kako su Warner Bros. pronašli svog Black Mantu za nadolazeći film o kralju podmorja Aquamanu, no nedugo nakon toga objavio je još jednu ekskluzivnu novost. Nicole Kidman, veteranka koja je trenutno u konkurenciji za osvajanje Oscara za ulogu u filmu Lion, navodno je u pregovorima za ulogu u istom filmu.

Kidman je već desetljećima aktivna glumica u Hollywoodu koja je 2002. već osvojila jedan zlatni kipić za ulogu u Moulin Rougeu Baza Luhrmanna. U Aquamanu bi, navodi portal, zaigrala ulogu Atlanne, majke glavnog lika, koja se u stripovima prvi put pojavila davne 1959. godine.

Ovo ne bi bio prvi put da se spomenuta glumica susreće sa superherojskim, a i DC-evim filmovima – davne 1995. gledali smo je u jednoj od glavnih uloga u Batman Forever Joela Schumachera gdje je glumila doktoricu Chase Meridian. Kidman bi se tako pridružila Jasonu Momoi, Amber Heard, Willemu Dafoeu, Patricku Wilsonu i Yahyi Abdulu-Mateenu II u glumačkoj postavi filma, a Aquamana režira James Wan (The Conjuring). Film u kina dolazi iduće godine.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .