Nije Mel Gibson: “Suicide Squad 2” pronašao svog redatelja

Variety

Deadline Variety prenose uzbudljive vijesti za fanova DC-eva produžena svemira. Izgleda da je nastavak Suicide Squada napokon pronašao redatelja, a radi se o Gavinu O’Connoru, talentiranom filmašu koji se u Hollywoodu dokazao na filmovima kao što su WarriorThe Accountant. Portali prenose kako će O’Connor i napisati scenarij za nastavak hita iz 2016.

Podsjećamo, neka od imena koja su se mjesecima spominjala kao nasljednici Davida Ayera u redateljskoj stolici ove franšize bila su ona Jaumea Colleta-Serre i, još poznatije, Mela Gibsona, koji je zaista bio u pregovorima s Warner Brothersima, ali čini se da studio i kontroverzni redatelj ipak nisu našli zajednički jezik.

Prvi Suicide Squad udružio je neke od najozloglašenijih zlikovaca DC-a u misiji spašavanja svijeta, a na kino blagajnama zaradio je 745 milijuna dolara. Film je izazvao velike polemike oko njegove istinske kvalitete – dobar dio fanova i kritičara oštro je napao studio, scenariste i redatelja Davida Ayera ističući kako je snimljen film strašno loš, ali ne može se reći da Odred otpisanih, kako su ga kod nas preveli, nije naišao na svoje fanove.

To najbolje pokazuje i nastavak koji je trenutno u izradi, a sada kada ima i zanimljivog redatelja, vidjet ćemo koliko će se razlikovati u odnosu na prvi nastavak. Datum izlaska filma još nije objavljen.

 

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.