Ništa od Green Lanterna u “Arrowu”

(c) ScreenCrush

Arrow, pa i ostale superherojske serije koje se prikazuju na CW-u, već imaju praksu uvođenja poznatih DC-jevih junaka u svoje serije i to na prilično neočekivan način. Tako je i serija o Oliveru Queenu bacila već dosta migova na pojavljivanje Hala Jordana – bilo to spominjanje Coast Cityja, reference na samog lika ili pojava Susan Williams, novinarke iz navedenog grada. No, prema riječima izvršne producentice Arrowa, Green Lanterna nećemo vidjeti.

“Jedna od zabavnih stvari u seriji je ta što možete staviti likove i nagovještaje o njima u radnju i gledati kako će fanovi na to reagirati. Susan Williams je vrlo zanimljiva i Oliver joj je interesantan, a radi se i o lijepoj posveti Green Lanternu kojega, naravno, nikada nećemo vidjeti u seriji.”

Fanovi dotičnog lika ne trebaju očajavati jer nam Green Lantern Corps film 2020. dolazi u kina, a i sam je lik trenutno u procesu oporavka nakon posljednjeg filma o njemu koji nikako nije opravdao očekivanja. Naravno, ova izjava, koju je prenio CBR, ne znači da su pojavljivanja još nekih “velikih” likova iz DC-jeva svijeta nemoguća, posebno ako CW nastavi uspješno snimati serije o njihovim herojima.

Kako bilo, šesta sezona serije Arrow napreduje  punom parom, a njena se radnja pomalo zahuktava. Idućeg će se tjedna Oliver obratiti za pomoć starom znancu, Christopheru Chanceu iliti “Human Targetu” zbog prijetnji nemilosrdnog kriminalca Tobiasa Churcha.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .