Novi filmski “Hellboy” dobio suputnicu: Sasha Lane se pridružila filmu

Superherohype.com

The Hollywood Reporter prenosi nove vijesti o produkciji reboota Hellboy franšize. Prema njihovim izvorima, Sasha Lane (American Honey) nova je pridošlica u glumačkoj postavi filma Hellboy: Rise of the Blood Queen, a glumit će Alice Monaghan.

U stripovima Mikea Mignole Monaghan se prvi put pojavila kao beba u kratkoj priči naslova “The Corpse” u kojoj su ju otele vile. Hellboy je spasio malu Alice, da bi se kasnije pojavila kao odrasla žena koja razvije ljubavnu vezu s naslovnim junakom stripa.

POVEZANO: Milla Jovovich je Blood Queen!

Podsjećamo, redatelj Neil Marshall (The Descent, Game of Thrones) režirat će reboot Hellboya koji će navodno imati i R-rejting, danas sve popularnijeg među superherojskim filmovima. Titularnog junaka utjelovit će David Harbour, sve poznatiji glumac kojega smo prošle godine mogli itekako dobro upoznati u hit-seriji Stranger Things, njegov “otac”, profesor Bruttenholm, bit će Ian McShane (Deadwood, American Gods), a Milla Jovovich postat će glavna negativka Blood Queen.

Hellboy je u stripu ugledao svjetlo dana 1993., a podrijetlom je demon kojega su nacistički znanstvenici prizvali pred kraj Drugog svjetskog rata. Odgojio ga je profesor Trevor Bruttenholm i Hellboy je odrastao pod epitetom “najvećeg svjetskog istražitelja okultnog”. U prvoj Hellboy franšizi lika je utjelovio Ron Perlman u sada već kultnoj ulozi. Izvorni strip je, inače, vrlo zabavan spoj šund-akcije, misterije i folklora s dozom horora koji se prometnuo u jednog od najpopularnijih publikacija Dark Horse Comicsa.

Film, naslovljen Hellboy: Rise of the Blood Queen, mogao bi u kina doći već iduće godine, iako ništa nije službeno potvrđeno.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.