Novi Berlantijev projekt: Anna Diop je Starfire u “Teen Titans” TV seriji

Superherohype.com

Deadline prenosi kako je Anna Diop, glumica najpoznatija po nedavnom pojavljivanju u seriji 24: Legacy, dobila ulogu Starfire u DC-evoj seriji Titans, koju nam pripremaju poznati Greg Berlanti, Akiva Goldsman i Sarah Schecter za Warner Bros televiziju. Osim Anne Diop, novakinja Teagan Croft je nedavno angažirana za ulogu Raven. Titansi će imati premijeru u 2018. kao dio nadolazećeg digitalnog servisa kojega priprema DC.

Titansi prate priču o mladim nadolazećim superjunacima unovačenim iz svakog kutka DC-evog svemira. U uzbudljivoj i akcijom nabijenoj seriji, Dick Grayson će postati vođa neustrašivog tima novih heroja poput Starfire, Raven i mnogih drugih. Titans su dramatična serija koja će vjerno ispričati priču jednog od najpopularnijih stripovskih timova ikad. Glavni scenaristi serije su Akiva Goldsman (Star Trek: Discovery), Geoff Johns (predsjednik DC-a, The Flash, Arrow) i Greg Berlanti (Arrow, Legends of Tomorrow, The Flash, Black Lightning, Supergirl).

Lik Starfire se prvi put u stripovima pojavio 1980. godine, a poznata je i kao Koriand’r, izvanzemaljska princeza koja zatraži azil na planetu Zemlji. Starfire ima sposobnost ispaljivati energetske munje i letjeti. U kontakt s Titanima će doći tražeći svoje mjesto na Zemlji. Anna Diop je poznata po radu na serijama 24: Legacy, The Messengers Something About Her.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.