Obi-Wan Kenobi (napokon) dobiva samostalni film?

Lucasfilm

The Hollywood Reporter prenosi veliku novost o tome kako će jedan od planiranih filmova u serijalu Star Wars Anthology biti i samostalni film o Obi-Wan Kenobiju, što fanovi čekaju već godinama.

U članku piše i kako je redatelj Stephen Daldry (Billy Elliot, The Hours) u pregovorima s Lucasfilmom, a kako scenarij još ne postoji, Daldry bi imao prilike nadgledati njegov razvoj. Nadalje, portal navodi kako nijedan glumac još nije vezan uz projekt, ali pošto je Ewan McGregor, koji je tumačio lika u Epizodama I, II i III, javno izjavio kako bi se želio vratiti ulozi, fanovi se vjerojatno imaju čemu veseliti.

Između Osvete Sitha Nove nade, Obi-Wan je živio u izbjeglištvu na planetu Tatooine nakon što je donio Lukea Skywalkera njegovoj rodbini kao bebu. Sve što znamo je to da je u međuvremenu Owen Lars zabranio Kenobiju uspostavljanje kontakta s Lukeom iz straha da mladić ne postane isti kao svoj otac.

Podsjećamo, priča o obitelji Skywalker nastavlja se u glavnom serijalu Star Wars filmova, dok serijal Star Wars Anthology nastoji popuniti praznine u radnji pomoću još neispričanih priča o poznatim likovima i događajima. Tako smo prošle godine dobili relativno uspješni Rogue One, a iduće nam godine dolazi Han Solo. Također postoje glasine o tome kako Lucasfilm razmišlja o snimanju filmova o Yodi i Bobi Fettu.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.