Objavljen prvi trailer za “Thor: Ragnarok”!

Prva najava za Thor: Ragnarok i službeno je objavljena! Foršpan nam prikazuje dio onoga što ćemo vidjetu i potencijalnom hitu koji izlazi krajem godine. Jedno je sigurno – ovaj nastavak Thora imat će nešto drukčiji ton od svojih prethodnika, a i vizuali su vrlo zanimljivi. Kako god bilo, radujemo se filmu!

Thor je zarobljen na drugom kraju svemira bez svog svemogućeg čekića. Počinje se utrkivati s vremenom da bi na vrijeme došao u Asgard i zaustavio Ragnarok – uništenje njegova svijeta, koji je u rukama beskrupulozne Hele. No, prije toga mora preživjeti nemilosrdno gladijatorsko natjecanje u kojemu se nađe oči u oči sa starim znancem – nevjerojatnim Hulkom.

Thor: Ragnarok režira Novozelanđanin Taika Waititi, a scenarij pišu Stephany Folsom, Craig Kyle, Eric Pearson i Christopher Yost. U glavnim ulogama još se jednom pojavljuju Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins i Idris Elba, a postavi se priključuju Cate Blanchett kao već spomenuta Hela, Jeff Goldblum kao ekscentrični Grandmaster, Tessa Thompson kao Valkyrie i Karl Urban kao Skurge. Jednu će ulogu imati i Sam Neill, a uz Hulka, gledat ćemo još jedno vrlo poznato nam lice iz MCU-a – Doctora Strangea glavom i bradom, odnosno Benedicta Cumberbatcha.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .