Otkriven je glavni Aquamanov neprijatelj

The Wrap prenosi vijest o tome protiv koga će se Jason Momoa kao Aquaman boriti u svom samostalnom filmu.

Prema njihovim informacijama, riječ je o Black Manti, glavnom neprijatelju kralja Atlantide. Negativca su stvorili Bob Haney i Nick Cardy davne 1967. godine, a izvorno se radi o dječaku koji je proživljavao velike traume na brodu na kojemu je prisilno radio prilikom otmice. Jednom je ugledao Aquamana koji mu nije pomogao i nakon što je bio primoran ubiti jednoga od otmičara nožem, Aquaman mu se počeo gaditi i dječak si je utuvio u glavu kako će on postati kralj podmorja.

No, aktualna verzija koju smo imali prilike upoznati u The New 52, Black Manta je ubojica koji se želi osvetiti Aquamanu zbog ubojstva njegova oca. Ne zna se tko će utjeloviti ovog nemesisa, ali zna se kako će se Jasonu Momoi kao Arthuru Curryju pridružiti i Amber Heard u ulozi Mere, a film će režirati talentirani James Wan. Geoff Johns, koji je i sam napisao prvih 25 brojeva iz The New 52 serijala, napisao je scenarij.

Priču o Aquamanu gledat ćemo 2018.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .