Otkriven naslov novog “Hellboy” filma?

Dark Horse Comics

Nedavno smo pisali o tome kako je ni iz čega autor stripa Hellboy, Mike Mignola, na društvenim mrežama objavio kako ćemo gledati reboot filmske inkarnacije spomenutog junaka, a sada se čini kako smo dobili i informacije o naslovu nadolazećeg filma.

Poster, kojega su uslikali novinari portala Bloody Disgusting na filmskom festivalu u Cannesu, sadrži Mignolin prepoznatljiv crtež Hellboya i naslov Hellboy: Rise of the Blood Queen. Podsjećamo, film navodno cilja na R-rejting, režirat će ga Neil Marshall, a glavnu će ulogu tumačiti David Harbour.

Hellboy: Rise of the Blood Queen

Također, ukoliko se zaista radi o novom filmu o Hellboyu, za vjerovati je kako produkcijska kuća Millenium Films zasad ima u planu izdati film već iduće godine, što se vjerojatno neće dogoditi, ali tko zna…

Hellboy je u stripu ugledao svjetlo dana 1993., a podrijetlom je demon kojega su nacistički znanstvenici prizvali pred kraj Drugog svjetskog rata. Odgojio ga je profesor Trevor Bruttenholm i Hellboy je odrastao pod epitetom “najvećeg svjetskog istražitelja okultnog”. U prvoj Hellboy franšizi, koja je sačinjena od dva filma, lika je utjelovio Ron Perlman u sada već kultnoj ulozi. Izvorni strip je, inače, vrlo zabavan spoj šund-akcije, misterije i folklora s dozom horora koji se prometnuo u jednog od najpopularnijih publikacija Dark Horse Comicsa.

 

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .