Otkrivena je hrpa novih detalja o “Han Solo” filmu

Disney

Rogue One: Priča iz Ratova zvijezda bio je pravi hit prošle godine u domaćim, a i stranim kinima pa nije ni čudo kako se rad na novim filmovima iz serijala Star Wars Anthology nastavlja punom parom. Film o najpoznatijem galaktičkom šverceru Hanu Solou trenutno se snima pod redateljskom palicom sveprisutnog dvojca Phil Lord-Chris Miller (21 Jump Street, LEGO Movie), a u glavnim ulogama pojavljuju se Alden Ehrenreich kao Han Solo i Donald Glover kao Lando Calrissian. O samom filmu se dosad nije znalo mnogo toga, ali šef Disneyja Bob Iger u novom je intervjuu u Santa Monici otkrio novinarima neke detalje.

“Na početku filma Han Solo ima 18 godina, a pri završetku 24, tako da će se radnja odvijati u razmaku od šest godina. Saznat ćemo kako je naš junak došao do Millenium Falcona i kako je upoznao Chewbaccu. Ali doznat ćete i kako je dobio svoje ime.”

Prve dvije stvari fanovi su mogli i očekivati, no treća će sigurno podignuti nekoliko obrva. Znači li to da Han Solo nije pravo ime jednog od najpoznatijih znanstvenofantastičnih likova ikad? To valja još saznati.

No, nije Bob Iger jedini koji prenosi novosti. Tako je Woody Harrelson, koji u filmu glumi svojevrsnog mentora glavnom liku, na emisiji Jimmyja Kimmela izjavio kako je ime njegovog lika Beckett te kako je on “pomalo kriminalac”. Lik s tim imenom dosad u svijetu Ratova zvijezda nije postojao, tako da će biti zanimljivo vidjeti što nam autori filma imaju za predstaviti.

Han Solo: A Star Wars Story trenutno se snima pod paskom redatelja Phila Lorda i Chris Millera, a izlazi krajem svibnja 2018. Alden Ehrenreich tumači glavnu ulogu, Joonas Suotamo je Chewbacca, Donald Glover će se pojaviti kao Lando Calrissian, Woody Harrelson je Beckett, a Thandie Newton, Michael Kenneth Williams, Phoebe Waller-Bridge i Emilia Clarke također imaju uloge u filmu, no njihove identitete još ne znamo.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , , .