Patrick Stewart o budućnosti Charlesa Xaviera: “Želio bih još snimati”

20th Century Fox

20th Century Fox

Logan nam vrlo brzo dolazi u kina, a fanovi diljem svijeta jedva čekaju ponovno vidjeti likove i glumce koji su im obilježili živote na velikom platnu. Naravno, radi se o Hughu Jackmanu i Patricku Stewartu, koji već sedamnaest godina tumače Wolverinea i Charlesa Xaviera u X-Men filmovima.

Činjenica je kako Hugh Jackman nakon Logana više neće obući cipele najpoznatijeg mutanta na svijetu i to je jedan od razloga zbog kojega svi željno iščekuju film kako bi vidjeli na koji će se način slavni glumac oprostiti s takvom legendarnom ulogom. “Odlazim. Znam da je prilično atipično za Australca napustiti zabavu kada je ona na vrhuncu, ali jednom svemu dođe kraj.” izjavio je Jackman u nedavnom intervjuu za Comicbook.com.

No, njegov znatno stariji kolega Patrick Stewart, izgleda, još uvijek ne odustaje od Profesora X-a.

“Hugh je napustio zgradu, ali ja još nisam.”

Prekaljeni glumac tako nam je dao mig o onome što bismo mogli očekivati u budućnosti. Sasvim je očito – ako Stewarta budu zvali, on će se još jednom odazvati ulozi Charlesa Xaviera, a teško je da će ljubitelji jedne od najdugovječnijih superjunačkih franšiza imati išta protiv.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , .