Patrick Wilson je Aquamanov neprijatelj

(c) Movieweb

(c) Movieweb

Poznati holivudski glumac Patrick Wilson novi je član glumačke postave nadolazećeg DC-evog spektakla Aquaman, prenosi Deadline.

Wilson će utjeloviti Aquamanovog zlog polubrata Orma Mariusa, koji će fanovima stripa biti poznatiji pod nazivom Ocean Master. Lik se prvi put pojavio 1966. godine, a njegovi su autori Bob Haney i Nick Cardy. Patrick Wilson je dugogodišnji suradnik redatelja Jamesa Wana koji će snimiti ovaj film, a najpoznatiji su po zajedničkom radu na hvaljenim horor-filmovima The Conjuring iliti Prizivanja. Wilson već ima iskustva sa superherojskim filmovima, ali i DC-em; glumac je utjelovio Nite Owla u ekranizaciji kultnih Čuvara (eng. Watchmen) Alana Moorea i Davea Gibbonsa, koje je 2009. na filmsko platno prenio Zack Snyder, danas osoba od ključne važnosti za DCEU.

Wilson će se tako pridružiti Jasonu Momoi koji tumači glavnu ulogu, ali i Amber Heard koja će zaigrati Meru, kraljicu Atlantide, a Willem Dafoe bit će Nuidis Vulko. Aquaman izlazi u listopadu 2018.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .