Phil Lord i Chris Miller su redatelji filma o Hanu Solu!

Talentirani redatelji koji stoje iza filmova kao što su Lego Movie, 21 Jump Street, How To Train Your Dragon i dr. će režirati film iz serije Star Wars: Anthology o legendarnom Hanu Solu, objavili su iz Lucasfilmsa.

Scenarij za film će napisati Lawrence i Jon Kasdan.

“Ovo je prvi film na kojemu smo radili a da se činilo kao dobra ideja započeti ga. Obećajemo vam da ćemo uzeti rizik, dati publici svježe iskustvo i zalažemo se da ćemo biti vjerni nadzornici ovih likova koji nam toliko puno znače. San se ostvario za nas” izjavili su Lord i Miller.

“Chris i Phil su najsmiješniji, najpametniji i jedni od najoriginalnijih redatelja koje možete naći, idealan su izbor za pričanje priče o Hanu Solu, jednom od najcool likova u galaksiji” rekli su Kasdani.

Dvojac Lord i Miller je sada još više zaposlen, nakon što će režirati The Flasha i animiranog Spider-Mana uz sljedeće nastavke Jump StreetLego Movie franšiza, sada su dobili i Han Solo solo film.

Izvor: LucasFilms

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , , .