Pierce Brosnan u pregovorima za ulogu Cablea?

Inverse

Inverse

Još otkad smo vidjeli post-credits scenu u prošlogodišnjem Deadpoolu gdje nam je Ryan Reynolds otkrio da će Cable biti jedan od glavnih likova u potencijalnom nastavku filma, za kojega, inače, već dugo znamo i da će se snimati, pitali smo se tko će utjeloviti spomenutog mutanta iz budućnosti na velikom platnu. Nakon nekoliko mjeseci glasina, tek smo sada dobili preciznije informacije na tu temu.

U posljednjoj epizodi web-serijala Meet the Movie Press, novinar Forbesa Simon Thompson otkrio je detalje o svojem razgovoru s novim redateljem Deadpoola 2, Davidom Leitchom (John Wick). Novinar mu je u jednom trenutku rekao “Čestitam na castingu Piercea Brosnana.”, a redatelj je odvratio: “Još nije naš.”

Jeff Sneider iz Mashablea tada se ubacio riječima “Da, mislim da uloga ide njemu.”

Ako je vjerovati riječima ovih novinara, nešto se zaista kuha između Piercea Brosnana i Foxa u vezi uloge Cablea, a hoće li navodni pregovori biti plodni, to valja još vidjeti. Kako bilo, Deadpool 2 bi trebao izaći u siječnju iduće godine, kako zasad stvari stoje.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .