Pogledajte trailer za nove “Čuvare galaksije”!

(c) Marvel

Sva sila novih trailera i sneak-peekova izašla je u zadnjih nekoliko dana, a evo nam i prve najave za Čuvare Galaksije 2 (eng. Guardians of the Galaxy vol. 2)!

U kratkom videu od minutu i pol imamo prilike vidjeti kadrove likova koji su mnoge oduševili njihovom premijerom u hitu iz 2014. Uz to, Marvel je objavio i prvi poster nadolazećeg filma gdje vidimo najvažnije likove ove svemirske avanture u crno-bijeloj tehnici. Ako dobro pogledate, vidjet ćete i bebu Groota iza Star-Lordove noge!

(c) Marvel

Ne zna se mnogo o radnji novog nastavka, osim da će Peter Quill pomnije tražiti odgovore o svom porijeklu. U glavnim ulogama se vraćaju Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel i Bradley Cooper, kao i Karen Gillan i Michael Rooker, ali gledat ćemo i neka nova lica poput Kurta Russella, Tommyja Flanagana i legendarnog Sylvestera Stallonea. U redateljskoj stolici ponovno sjedi James Gunn.

Čuvari galaksije 2 izlaze u svibnju 2017., a prije toga nas čeka Doktor Strange i to već početkom studenog ove godine.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .