Priča iz Lige pravde nastavit će se u samostalnim filmovima Aquamana i Flasha

 

Snimanje prvog dijela Lige pravde započinje u travnju, a nakon toga, Jason Momoa (Aquaman) i Ezra Miller (The Flash) započet će s pripremama i produkcijom samostalnih filmova titularnih superjunaka.

Uvriježeno mišljenje bilo je da će Aquaman i Flash biti filmovi koji će pružiti uvid u pozadinske priče ovih članova Lige pravde, ali producent oba filma Charles Roven jučer je ustvrdio suprotno: ‘Njihovi filmovi nastavit radnju koja će se odviti u prvom dijelu Lige pravde.’

Scenarist Batmana protiv Supermana i prvog dijela Lige pravde Chris Terrio izdašno se pripremio za stvaranje ovih likova na velikom platnu proučavajući dubokomorsku biologiju Marijanske brazde, elektromagnetske pulseve i priču Diodora Sicilskog o ratu Atlantide i Amazonki. Terrio je dodao i sljedeće: ‘Rekao bih vam da ste ludi da ste mi prije svega ovoga rekli da će najozbiljniji proizvod mojeg rada biti film o superjunacima.’

Liga pravde u kinima je od studenog 2017. godine. The Flash nam stiže 23. ožujka 2018. godine, a Aquaman slijedi iste godine, 27. srpnja.

 

Izvori: Comicbook.com, Wall Street Journal

 

 

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , , , , , .