Produkcija novog Batmana neće započeti prije 2018.

Warner Bros

Kada se govori o DC-evom filmskom svemiru, stvari kao da su stalno zbrkane. Daju se otkazi redateljima, mijenjaju se datumi izlaska filmova, scenariji se nanovo pišu, pa tako nije ni čudo da je možebitni film o Batmanu prošao kroz svu silu takvih neprilika. Ipak, stvari su krenule na bolje. Nakon što su fanovi doznali kako će Matt Reeves zamijeniti Bena Afflecka na mjestu redatelja, sada se navodno zna i kada bi produkcija novog filma o Vitezu tame trebala započeti.

Novinar Varietyja, Justin Kroll, na svome je Twitter profilu objavio ekskluzivnu vijest kako je Matt Reeves trenutno spriječen raditi na Batmanu zbog obveza na novom nastavku Planeta majmuna, pa će tako Križar u plaštu doći na red iduće godine. Uz to, Kroll je dodao kako su eventualne glasine o mogućim glumačkim prinovama lažne pošto će se redatelj s kandidatima za nove uloge sastati tek na ljeto.

Joe Manganiello, za kojega se otprije zna da će utjeloviti negativca Deathstrokea, u nedavnom je intervjuu za ChefIrvinea izjavio kako se proces oko filma oteže zbog toga što studio i autori žele snimiti što bolji film. Nadamo se da će tako i biti, kad god on izašao.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .