Prve reakcije na “Građanski rat” su ovdje: Spider-Man će imati veću ulogu u filmu?

Ovog petka, čak mjesec dana prije početka prikazivanja filma, Marvel je održao nekoliko projekcija Kapetana Amerike: Građanskog rata za određene kritičare i novinare. Kako to obično i biva na ranim predstavama, film je naišao na odlične reakcije, a dvije stvari koje su se stalno ponavljale u kratkim izvještajima gledatelja su usporedbe sa Zorom pravednika i govorkanja o Spider-Manu, za kojega su određeni novinari izjavili da je u filmu duže nego što se prije mislilo.

“U filmu vidimo možda 10 minuta Petera Parkera i 20 minuta Spider-Mana” otkrio je novinar ScreenCrusha Mike Sampson. Potonji je također napisao kako je “Građanski rat bolji film o Osvetnicima od prošlih “Osvetnika” i kako je novi Kapetan Amerika bolji od Batmana protiv Supermana zbog toga što je “jednostavno zabavan”.

“Odmah to moram napomenuti: konačno imamo najboljeg Petera Parkera i perfektnog Spider-Mana. Iduće: Black Panther je nevjerojatan. Chadwick Boseman je rasturio.” – Devin Faraci, birthmoviesdeath.com

Film mi se svidio i nisam mislio da ćemo vidjeti toliko Spider-Mana koliko smo ga vidjeli. To me usrećilo!” – Mike Ryan, Uproxx.

“Moram ovo reći: “Građanski rat” je podbačaj u odnosu na “Ratnika zime”. Radi se o boljoj i pametnijoj verziji “Batmana protiv Supermana”. Baron Zemo još je jedan slabo iskorišteni Marvelov zlikovac. Black Panther je cool, a Spider-Man je najbolji dio filma. “Građanski rat” uopće nije loš film, ali nije ni ono što sam mislio da će biti.” – Jim Vejvoda, IGN.

“Novi “Kapetan Amerika” je upao u mnoge zamke u koje je upala i “Zora pravednika”, ali film je puno zabavniji. Ono što vidimo od Spider-Mana perfektno je odglumljeno. Radnja ima problema, ali opet, toga ima u svakom superherojskom filmu. Vrijedi pogledati film. Bolji je od “Vladavine Ultrona”, a lošiji od “Ratnika zime”. – William Bibbiani, CraveOnline.

 

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .