Prve službene fotografije Defendersa: Objavljen identitet glavne negativke

EW

EW

U novom broju magazina Entertainment Weekly otkriveni su novi detalji o nadolazećem spektaklu The Defenders, kojega nam kuhaju Marvel i Netflix. Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage i Iron Fist ujedinjuju snage zbog prijetnje koja se nadvila na New York, a kreatori eventa otkrili su po čemu se navedeni tim razlikuje od itekako poznatijih i glamuroznijih Osvetnika.

“Oni nemaju napisano “D” na prsima i nemaju toranj u kojemu žive. Otpočetka smo se složili oko toga da bi se ovi likovi u jednom trenutku jednostavno mogli razići i ne poželjeti se više nikada vidjeti.” izjavio je šef televizijske sekcije Marvela, Jeph Loeb.

Finn Jones, koji utjelovljuje Iron Fista čija nam samostalna serija tek valja doći i to u svibnju, nagovijestio je javnosti kako je njegov lik taj koji će okupiti cijelu ekipu: “Danny Rand je taj koji zapravo shvaća koliko je situacija ozbiljna i što se zbiva. On je onaj tip koji pokreće momčad i radi.”

Showrunner serije Marco Ramirez detaljnije nam je dao do znanja koga točno glumi Sigourney Weaver, za koju smo još prije nekoliko mjeseci saznali kako će utjeloviti glavnu antagonisticu serije. Njezin lik zove se Alexandra, a evo što Ramirez govori o njoj: “Sigourneyjin lik je sve: intelektualka, sofisticirana je, opasna. Ona je tip koji može zakuhati nevolje i koji je najpametnija osoba u sobi. Radi se o vrlo moćnoj figuri u New Yorku.”

Dolje možete pogledati neke od fotografija koje su objavljene u časopisu, kao i prvi pogled na spomenutu negativku. The Defenders nam dolaze na ljeto, a prije toga ćemo gledati Iron Fista. Poslije njih Frank Castle dobiva svoju samostalnu seriju u kojoj će se Jon Bernthal ponovno vratiti u ulogu Punishera. Ukratko, Netflixova TV revolucija se nastavlja.

 

EW

EW

EW

EW

EW

EW

EW

EW

EW

 

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .