Recenzija: The Walking Dead, 5. sezona, ep. 13 – “Forget”

UPOZORENJE: RECENZIJA SADRŽI ODREĐENE SPOILERE.
The Walking Dead – “Forget” (Sez.05 Ep.13)

Trinaesta pa sretna, tko bi rekao.

Epizoda je sporija, uvode se naši likovi malo pomalo u zajednicu, ali Rickova skupina ima svoje sumnje, i teško se privikava na život u relativnoj sigurnosti i nekim ostacima civilizacije. I to je jako zapravo dobro ovaj puta odrađeno.

Obično sam mrzio ove spore epizode, ali to je bilo kada bi imali jedne te iste likove i kakda bi išla kuknjava i cvilež “joj što smo jadni”.Sada konačno imamo uspostavu novih likova, uspostavu nove, zanimljive lokacije, i rast naših likova i njihovo osnaživanje. Daryl, Carol i Rick imaju plan da iskoriste zabavu njima u čast, da ukradu nešto oružja iz spremišta. Carol je eto zaprijetila, i to brutalno,nekom malome što ju je vidio da krade oružje iz spremišta, i ona, Daryl i Rick su zasada odgodili preuzimanje kampa.

Bila je i scena zabave, i pomalo tužna scena kada Daryl i onaj vodič pokušavaju uhvatiti konja ali nesretnu životinju pojedu na kraju zombiji.
Valjda je već bio umoran i bolestan.

Iz aviona se vidi da je Rickova skupina superiorna ovoj neobično mekanoj zajednici. Iz aviona se vidi da samo njihova nevoljkost ih spriječava da preuzmu sve ovo, i da uz malo preinaka, nprave utočište o kojem sanjaju sezonama već.

Carol je postala badass, Rick je konačno pravi vođa, a i Daryl mi je bio simpatičan u ovoj epizodi kada se konačno smekšao malo.
Jedva čekam da dobije ponovo motor, to mu fali.

Super je i Sasha bila, kada joj je razogovr o receptima i zabava bila previše, a već je izgubila i dečka i brata, i pukla je pred svima.
Pa naravno da će likovi imati PTSP od ovako strašnih događaja, čak je i meni bilo bizarno slušati prie o receptima, kao da smo u normalnom okruženju.

Sorry svima za kratkoću ove recenzije, ali nije bilo puno događaja.

Što se tiče vođe ove skupine, svi mi samo jedva čekamo da je se makne, a po mogućnosti i da njezin bahati sin najebe, dok mi je suprug nepoznanica, ali ne vjerujem da je bolji.
Orvisi
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .