“Runaways”: Stigle rane reakcije na Marvelovu tinejdžersku seriju

Marvel, Hulu

Ne znamo čime ste trenutno zaokupljeni – možda ste se odlučili na maraton Netflixovih Defendersa, možda željno iščekujete SF spektakl Thor: Ragnarok ili ste jedan od rijetkih optimista u vezi Inhumansa, nove Marvelove serije koja će uskoro debitirati na ABC-u. Kako god bilo, nema dvojbe da Marvel prodire u sve žanrove i na sve platforme, pa tako ni nadolazeća serija Runaways nije ni po čemu iznimka.

Sudeći po ranim reakcijama filmskih i TV kritičara na Twitteru, Runaways bi mogli biti još jedan pogodak. Na streaming servis Hulu serija dolazi tek u studenom, ali određeni su sretnici imali prilike pogledati prve dvije epizode nove serije. U nastavku možete pročitati neke od reakcija.

“Imao sam prilike pogledati prve dvije epizode Marvelovih “Runawaysa” i mogu vam reći da će to svima biti nova najdraža Marvelova serija.” – James Viscardi, Comicbook.com

“Pogledala sam prve dvije epizode “Runawaysa” i nemam riječi.” – Donya Abramo, Hypable

“Nakon prve dvije epizode Huluovih “Runawaysa” želim istoga trena pogledati cijelu seriju.” – Kelly Knox, Geek & Sundry

“Pogledao sam prve dvije epizode “Runawaysa”. Ima nekih promjena, ali duh stripa živi.” – Oliver Sava, A.V. Club

“”Runawaysi” su, baš kao i “Riverdale”, odlična tinejdžerska serija koja se bavi misterijem.” – Caleb Williams, OmegaUGround

Svaki tinejdžer misli da su mu roditelji zli. Što ako stvarno jesu? Marvelovi Runawaysi pričaju priču o šest različitih tinejdžera koji se međusobno ne podnose, ali se moraju udružiti protiv zajedničkog neprijatelja – svojih roditelja.

U seriji Runaways glume Rhenzy Feliz (Teen Wolf, Casual) kao Alex Wilder, Lyrica Okano (The Affair) kao Nico Minoru, Virginia Gardner (Little Bitches) kao Karolina Dean, Ariela Barer (New Girl) kao Gert Yorkes, Gregg Sulkin (Faking It) kao Chase Stein i Allegra Acosta (100 Things to do Before High School) kao Molly Hernandez.

Serija će premijeru doživjeti 21. studenog na Huluu.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.