Samostalan film o Vitezu tame službeno je u izradi, s Benom na čelu

 

Kevin Tsujihara, izvršni direktor Warnera Brosa prije jučer je na CinemaConu službeno potvrdio ono što je kružilo glasinama još od srpnja 2015. godine – Ben Affleck režirat će Batmanov samostalan film.

Da Zora pravednika ima svoje mane, u to nema sumnje, ali da je upravo Ben taj koji je ukrao svu pozornost gledatelja, to je još manje upitno. Tsujihara je izlistao sve 10 filmova koji će u bližoj budućnosti izgraditi DC-jev filmski univerzum, a nakon toga je ponudio i popis redatelja koji će to pokušati i ostvariti. Na tom popisu našlo se i Benovo ime.

Nakon mnogih negodovanja obožavatelja i skepticizma, Ben je, usudio bih se reći, zasigurno zasjao u ulozi Brucea Waynea i Viteza tame, stoga vijest da je upravo njemu ponuđena filmska budućnost ovog ikoničnog lika može smiriti sve obožavatelje gothamskog viteza.

(Ako vas zanima kakav je Ben redatelj, svesrdno preporučujemo filmove kao Argo i The Town, a glumački se posebno istaknuo u ekranizaciji bestselera Nestala (Gone Girl)).

Batmana ćemo ove godine vidjeti i u kolovozu, u Odredu otpisanih.

 

Izvor: Variety

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , , .