Samostalni filmovi o Čovjeku od čelika i dalje su u planu

 

Bez obzira na to kakve je kritike Batman protiv Supermana pokupio i na to koliko je sam film zaradio, jedna stvar je sigurna – postavljeni su temelji za filmsko ostvarenje nekih od najpoznatijih DC-jevih stripovskih priča.

U susret tome Zack Snyder i Čovjeka od čelika osobno, Henry Cavill, razgovarali su s IGN-om o mogućnostima samostalnih filmova o Supermanu.

Snyder je izjavio da bi se rado posvetio izradi još jednog filma o Sinu Kriptonu pod uvjetom da dobije dobar scenarij s kojime bi mogao raditi, a dodao je i da ima toliko priča o ljubljenom superjunaku koje još nisu ispričane. Cavill se nadovezao na Snyderove riječi izjavivši da bi se rado posvetio još jednom samostalnom filmu, ali da shvaća planove Warner Brosa za budućnost DC-jevog filmskog univerzuma i da sve ovisi o slobodnom vremenu.

Riječ je, naravno, o dva nadolazeća filma o Ligi pravde koju je Snyder nimalo suptilno uveo u stvarnost u Zori pravde, a kako će se filmska ostvarenja DC-jevih najpoznatijih superjunaka odvijati tek nam preostaje za vidjeti.

 

Izvori: IGN, Comicbook.com

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , , .