Navodno nam dolazi serija o Punisheru!

Netflix se sve više širi. TVLine izvještava kako je Jon Bernthal u ulozi Franka Castlea/Punishera toliko oduševio šefove da je spin-off serija o njegovom liku već u pripremi. Serija bi proizašla direktno iz njegova pojavljivanja u drugoj sezoni Daredevila koja nam dolazi već u ožujku. No, valja napomenuti kako sajt nije naveo otkud im ta informacija, niti su Marvel ili Netflix išta komentirali, a kamoli potvrdili.

Serija bi bila prva koja nije bila dio izvornog ugovora između Netflixa i Marvela. Prvotna postava je okupljala Daredevila, Jessicu Jones, Lukea Cagea, Iron Fista i njihovu zajedničku mini-seriju The Defenders. Podsjetimo se, prva sezona Daredevila je bila izvrsno prihvaćena i druga nam, kako smo već rekli, stiže ubrzo, Jessica Jones je također izašla i naišla na slična odobravanja, a Luke Cage se trenutno snima.

Bernthala su redom pohvalili i producenti, redatelji i kolege glumci za njegovo utjelovljenje tog nemilosrdnog osvetnika.  Je li doista tako poseban, vrlo ćemo se brzo uvjeriti.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged , .