“Silver and Black”: Objavljen datum izlaska filma

Superherohype.com

Nadolazeći Sonyjev spin-off Spider-Mana naslovljen Silver and Black napokon je dobio datum izlaska. Radi se o filmu koji će se baviti jednima od najpoznatijih žena u svijetu čovjeka-pauka. Protagonistice filma bit će Black Cat i Silver Sable (otuda i naslov), a režirat će ga Gina Prince-Bythewood (The Secret Life of Bees).

Silver and Black tako će službeno izaći u američka kina 8. veljače 2019. godine, a zasad nema informacija o glumcima koji će utjeloviti likove u filmu. Matt Tolmach i Amy Pascal poslužit će kao producenti, dok scenarij piše Chris Yost (Thor: The Dark World i nadolazeći Thor: Ragnarok) prema prethodnoj verziji koju je napisala Westworldova Lisa Joy-Nolan.

Silver Sable se u stripu prvi put pojavila 1985., a njeni su tvorci Tom DeFalco i Ron Frenz. Ona je plaćenica koja potječe iz izmišljene europske države Simkarije, a Silverina kompanija financira tim zvan Wild Pack, kojega je i ona dio.

Black Cat je nešto starija – nju smo prvi put upoznali 1979. godine, a kreatori su joj Marv Wolfman i Keith Pollard. Felicia Hardy, kako joj je pravo ime, slovi za jednu od najvještijih provalnica u New Yorku, a ima dar donošenja nesreće drugim ljudima.

Silver and Black drugi je spin-off film Spider-Man franšize uz Venoma s Tomom Hardyjem, a navodno nije uopće povezan s Homecomingom i Tomom Hollandom, tako da javnost nema pojma na što će spomenuti filmovi izaći, ali valja vidjeti hoće li se nešto promijeniti i postoje li stvari koje ne znamo.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.